O nama
 
O nama

O nama

Na svom dugackom putu od sad vec davne 1979. do danas CoNAAI  je prosao sve etape razvoja neophodne da bi se postalo cenjeno  ime na probirljivom trzistu sportske opreme. Sve je pocelo  kao radnja za izradu preslikaca i stampe na majicama, koja se ubrzo prosirila u radionicu za  izradu sportskih majica i trenerki   da bi to  danas postala kompanija koje se bavi  proizvodnjom  prestizne sportske opreme. Zahvaljujuci godinama sticanom iskustvu ,  spoju  najmodernije opreme za sivenje i stampu  i znanju  nasih dizajnera,  krojaca i sivaca CoNAAI je stekao reputaciju neizbeznog partnera svim sportskim klubovima bez obzira o kom sportu je rec.

Znak AA na opremi odavno je prepoznatljiv na mnogim sportskim terenima. Fudbal, odbojka, rukomet, kosarka samo su neki od sportova u kojima smo preuzeli primat ili , sa ponosom mozemo reci, stali rame uz rame sa najvecim svetskim proizvodjacima sportske opreme. Sportsku opremu proizvedenu u Conaai-u nose timovi i sportisti Srbije, BiH,  Hrvatske,  Crne Gore,  Rumunije,  Rusije, SAD-a,  Nemacke,  Austrije,  Svajcarske,  Francuske,  Danske, Svedske …

 

Proizvodni program

Nasa sportska oprema namenjena je svima: vrhunskim sportistima, profesionalcima, amaterima, rekreativcima …  Ono sto nasu opremu odlikuje, pored kvaliteta i udobnosti, je prepoznatljivost i jedinstvenost. Svi, kako klubovi tako i pojedinci, kod nas mogu izabrati ili predloziti ono sto pozele. Ponosimo se cinjenicom da nasim klijentima uvek mozemo izaci u susret  i ispuniti svaku zelju.Ponuda najkvalitetnijih uvoznih materijala, vrhunska stampa, najmoderniji dizajn opreme i ,pre svega, ispunjavanje preuzetih obaveza kada su u pitanju kvalitet i rokovi izrade daju nam za pravo da kazemo da je sportska oprema koja na sebi nosi znak AA  postala brend.