Često postavljana pitanja

Mi smo veleprodaja. Radimo isključivo po porudžbini na veliko. Najmanja količina koju možete da naručite kod nas je 10 komada po artiklu. Takođe ne smemo da prodajemo opremu sa oznakama bilo kog kluba bez porudžbine direktno od strane uprave tog kluba. Najbolje bi bilo da kontaktirate upravu kluba za pomoć.

Najmanja količina koja može da se naruči kod nas je 10 komada po artiklu.

Nemamo ni jedan maloprodajni objekat.

Ne. Sportska oprema NAAI se prodaje samo preko naših komercijalista i predstavnika isključivo na veliko.

Dresove, naddresove, poddresove, šortseve, trenerke, majice, polo majice, bermude, markere, gornje delove šuškavca, štucne, rančeve, sportske torbe sa duplim dnom, nesesere za patike, kapitenske i stone zastavice, kapitenske trake, navijačke šalove, navijačke zastave.

Sve naše proizvode možete pogledati na našem sajtu kao i lično u našem Show room prostoru u Beogradu.

Da. Materijal mora da bude sastava 100% polyester, maksimalne širine 150 cm.  Dužinu materijala sami određujete.

Da. Najmanja količina koju možete poručiti je 10 komada.

Fudbal, futsal, košarku, odbojku, rukomet, biciklizam, američki fudbal, atletiku,  streličarstvo, paintball, shooting team, za svaki sport čija oprema može da se uklopi sa asortimanom koji možemo da ponudimo.

Da. Najmanja količina koju možete da poručite kod nas je 10 komada.

Dresovi se izrađuju poliestera.

Dresovi se ne proivode od pamuka, međutim postoji materijal koji je mešavina poliestera i pamuka i moguće je raditi na njemu digitalnu štampu.

Dresovi koji su rađeni od bojenih materijala, u pitanju su fabrički već obojeni materijali u svim sportskim bojama ( bela, crna, crvena, royal plava i teget, azuro plava, žuta, zelena, siva, zlatna) i na njih se lepe preslikači. Kompletna subimatik (digitalna) štampa je štampa koja se radi na belom materijalu. Boja se utiskuje direktno u strukturu materijala i traje koliko i sam materijal. I preslikači su takođe kvalitetan vid štampe koji može dugo da traje, ali je kvalitetnija digitalna štampa i samim tim i trajnija. Digitalna štampa podrazumeva da kupac može sam da izabere razne mustre i šare koje želi. Takođe u cenu dresa u digitaloj štampi je uračunata celokupna štampa svih sponzora i svega što želite da se doda na dres.

Pamučne – futer, poliester – pike, acetat, mikrofiber, mešavina – X192

Naravno. Pošaljite nam Vaš logo ili Vaš dizajn, ako nemate možete pogledati modele kod nas i uz našu pomoć možemo napraviti nešto idealno za Vas.

Pošaljite nam logo, grb ili dizajn vektorski u Corel – u ili bilo kom drugom programu za crtanje.

Asortiman naših proizvoda i uzorke ranije rađene opreme za neke od klubova možete videti i u našem Show room prostoru u Novom Sadu, na adresi Carice Milice 4, a takođe i u Banja Luci na adresi Vladike Platona 3.

Naravno, naša kompanija radi i izvoz sportske opreme.

Naravno, cene zavise od količine, vrste štampe i materijala.

Mašinski se pere na temeraturi od 30 °C.  Više informacija možete pročitati na ušivnoj etiketi na našim proizvodima.

Naravno, najmanja količina koju možete poručiti je 10 komada po artiklu.

Uobičajeni rok isporuke je 2 nedelje od avansne uplate 50%, međutim u zavisnosti od poručene količine i obima posla u tom trenutku, rokovi isporuke mogu biti i krać i duži od uobičajenog.

Robu možete preuzeti kod nas u Show room – u lično ili Vam je možemo poslati nekom od kurirskih službi.

Klubovi, škole fudbala, kompanije za radničke sportske igre, sportski savezi, državne institucije, sindikati, sportska udruženja, fizička lica, rekreativci, tj. Svi koji žele da se bave sportom i potrebna im je oprema.

Naravno. Radimo rančeve, nesesere i torbe u bilo kojem dizajnu. Možemo da napravimo idejno rešenje u kome ćete videti kako će Vam oprema izgledati.

Pošaljite upit za ponudu na naš mail info@naai.rs, sa tačno navedenim količinama po artiklu, šta biste od prilike stavili od štampe na opremu, da li ste izabrali neki od modela sa našeg sajta, za kad Vam je oprema potrebna, vaše kontakt podatke. Nakon toga ćete dobiti zvaničnu ponudu od nekog od naših komercijalista. Ukoliko Vam ponuda odgovara, dogovarate se sa našim komercijalistima oko uplate i dizajna opreme. Trebaće nam Vaš vektorski logo, grb, dizajn u Corel – u ili bilo kom drugom programu za crtanje. Nakon što naše kolege naprave elektornski prikaz opreme sa Vašom štampom i po Vašoj želji na vama je da izvršite eventualne korekcije ili da odobrite poslati izgled. Nakon izvršene avansne  uplate  50 %  od ukupnog iznosa, roba se pušta u rad. Naši komercijalisti Vas obaveštavaju kada roba bude bila gotova (predhodno se dogovarate oko roka isporuke). Roba se preuzima lično kod nas u Show room – u ili se šalje nekom od kurirskih službi u dogovoru sa Vama.

Naravno, možete pogledati neke od modela na našem sajtu.