O NAMA

Na svom dugačkom putu od sad vec davne 1979. do danas CoNAAI je prosao sve etape razvoja neophodne da bi se postalo cenjeno ime na probirljivom tržištu sportske opreme. Sve je počelo kao radnja za izradu preslikača i štampe na majicama, koja se ubrzo proširila u radionicu za izradu sportskih majica i trenerki da bi to danas postala kompanija koje se bavi proizvodnjom prestižne sportske opreme. Zahvaljujući godinama sticanom iskustvu , spoju najmodernije opreme za šivenje i štampu i znanju naših dizajnera, krojača i šivača CoNAAI je stekao reputaciju neizbežnog partnera svim sportskim klubovima bez obzira o kom sportu je reč.

Znak AA na opremi odavno je prepoznatljiv na mnogim sportskim terenima. Fudbal, odbojka, rukomet, košarka samo su neki od sportova u kojima smo preuzeli primat ili , sa ponosom možemo reći, stali rame uz rame sa najvećim svetskim proizvođačima sportske opreme. Sportsku opremu proizvedenu u Conaai-u nose timovi i sportisti Srbije, BiH,  Hrvatske,  Crne Gore,  Rumunije,  Rusije, SAD-a,  Nemačke,  Austrije,  Švajcarske,  Francuske,  Danske, Švedske …

aa logo

PROIZVODNI PROGRAM

Naša sportska oprema namenjena je svima: vrhunskim sportistima, profesionalcima, amaterima, rekreativcima … Ono sto našu opremu odlikuje, pored kvaliteta i udobnosti, je prepoznatljivost i jedinstvenost. Svi, kako klubovi tako i pojedinci, kod nas mogu izabrati ili predložiti ono sto požele. Ponosimo se činjenicom da našim klijentima uvek možemo izaći u susret i ispuniti svaku želju.Ponuda najkvalitetnijih uvoznih materijala, vrhunska štampa, najmoderniji dizajn opreme i pre svega, ispunjavanje preuzetih obaveza kada su u pitanju kvalitet i rokovi izrade daju nam za pravo da kažemo da je sportska oprema koja na sebi nosi znak AA postala brend.